Vabilo na mednarodno konferenco “Izzivi EU in prihodnost podeželja po letu 2020”

RIC Slovenska Bistrica organizira v četrtek, 6. junija 2019, ob 10.00 v Gradu Slovenska Bistrica mednarodno konferenco z naslovom »Izzivi EU in prihodnost podeželja po letu 2020«, ki poteka v okviru projekta »Evropska mreža za solidarnost in kohezijo na podeželju/European Network for the Cohesion and Solidarity in Rural Areas – ENSURE (program Evropa za državljane)

Na dogodku se bomo posvetili vprašanjem v zvezi s trenutnimi izzivi, s katerimi se sooča EU oz. Evropa (skupna evropska prihodnost, evroskepticizem,  vprašanje solidarnosti), podrobneje pa se bomo posvetili tudi vprašanju prihodnjega razvoja slovenskega in evropskega podeželja (kaj nam prinaša skupna evropska kmetijska politika (CAP) po letu 2020,  kako vidijo prihodnost podeželja lokalne akcijske skupine in kako ministrstvo oz. v čem se naš pogled na razvoj podeželja razlikuje od evropskega).

Podrobnosti o dogodku so v priloženi priponki, več o samem projektu pa je objavljeno na spletni strani ric-sb.si/ensure oz. na FB profilu projekta facebook.com/ensurenetwork/

Prijave za udeležbo sprejemamo preko spletnega obrazca https://forms.gle/W1zVWvfqB4bHRGDa8 ali preko tel. 02 620 22 73.

Dogodek je brezplačen.

Vljudno vabljeni, da se dogodka udeležite, kakor tudi, da nanj povabite vse potencialne interesente.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed