Vabilo na izobraževalno delavnico za vinske ponudnike z naslovom DOPOLNILNE DEJAVNOSTI IN USTREZNA REGISTRACIJA

LAS Dobro za nas in RIC Slovenska Bistrica vabita na izobraževalno delavnico za vinske ponudnike z naslovom DOPOLNILNE DEJAVNOSTI IN USTREZNA REGISTRACIJA.

Delavnica bo potekala v ponedeljek, 19. 9. 2022, s pričetkom ob 14.30 uri v prostorih Razvojno informacijskega centra Slovenska Bistrica (Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica).

Z nami bo Slavica Strelec, koordinatorka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Ptuj.

Če razmišljate o dopolnilni dejavnosti na kmetiji oz. bi radi že obstoječo dejavnost razširili in imate kakšno vprašanje za predavateljico, nam lahko le-ta tudi vnaprej pošljete. Na ta način bomo zagotovili, da dobite odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo.

Zaradi omejenega števila mest na delavnici vas prosimo za čimprejšnjo prijavo, in sicer preko google obrazca https://forms.gle/DNPa9DGzV2cbpKF76 ali na e-naslov: ivana.pecovnik@ric-sb.si.

Predavanje bo trajalo predvidoma eno uro, potem pa bo še čas za vaša vprašanja. Prijave so možne do sobote, 17. 9. 2022, oziroma do zapolnitve mest.

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 041 735 588 (TIC Slovenska Bistrica).

Veselimo se srečanja z vami!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed