Vabilo na izobraževalno delavnico “Dopolnilne dejavnosti in ustrezna registracija!

LAS Dobro za nas in RIC Slovenska Bistrica, skupaj z LAS Bogastvo podeželja (kot vodilnim partnerjem) in LAS Haloze, sodelujeta v projektu Na(j)prej lokalno. Glavni cilj projekta je spodbujanje povezovanja različnih deležnikov na področju samooskrbe, krepitev lokalnih blagovnih znamk, spodbujanje samooskrbnih verig na lokalnem in regionalnem trgu ter vključitev ponudnikov v spletno tržnico www.jemdomace.si.

V okviru projekta bomo izvedli izobraževalno delavnico za ponudnike živil in hrane z naslovom DOPOLNILNE DEJAVNOSTI IN USTREZNA REGISTRACIJA.

Delavnica bo potekala v četrtek, 15. 9. 2022, s pričetkom ob 14.30 uri v prostorih Razvojno informacijskega centra Slovenska Bistrica (Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica).

Z nami bo Slavica Strelec, koordinatorka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Ptuj.

Če razmišljate o dopolnilni dejavnosti na kmetiji oz. bi radi že obstoječo dejavnost razširili in imate kakšno vprašanje za predavateljico, nam lahko le-ta tudi vnaprej pošljete. Na ta način bomo zagotovili, da dobite odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo.

Zaradi omejenega števila mest na delavnici vas prosimo za čimprejšnjo prijavo, in sicer preko google obrazca: https://forms.gle/Tpt1nXVV3jUTQPSL8.

Vključijo se lahko ponudniki z območja delovanja partnerskih LAS: ???????????? ???????????????????????????????? podeželja (občine: Destrnik, Dornava, Hajdina, Juršinci, Kidričevo, Markovci, MO Ptuj in Trnovska vas), ???????????? ???????????????????? ???????? ???????????? (občine: Makole, Poljčane, Rače – Fram in Slovenska Bistrica) in ???????????? ???????????????????????? (občine: Cirkulane, Gorišnica, Majšperk, Podlehnik, Videm, Zavrč in Žetale).

Prijave so možne do torka, 13. 9. 2022, oziroma do zapolnitve mest.

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 041 735 588 (TIC Slovenska Bistrica).

Veselimo se srečanja z vami!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed