Vabilo na brezplačno delavnico KOMUNICIRANJE s Sašo Einsiedler

Vabimo vas na brezplačno delavnico KOMUNICIRANJE, ki bo potekala v sklopu projekta sodelovanja med LAS-i z naslovom: »Vzpostavitev modela trženja lokalne ponudbe – Incoming agencija«.
Delavnica bo potekala v četrtek, 16. 2. 2023, 10.00 –14.00 v prostorih Ljudske univerze Slovenska Bistrica (Partizanska ulica 22, 2310 Slovenska Bistrica).
Samozavesten nastop, prepričljivost, jasnost misli, tekoč govor in navdušeno občinstvo. Vse to je možno doseči s poznavanjem zakonitosti dobrega nastopanja, z dobro pripravo in predvsem naravnavanjem svoje miselnosti. Na delavnici prepričljivega in samozavestnega nastopa se boste naučili:
  1. kako pripraviti vsebino,
  2. kako pripraviti sebe,
  3. kaj najbolj učinkuje pri občinstvu,
  4. vaje za preprečevanje treme.
Delavnico bo vodila Saša Einsiedler, ki se je mnogi spomnite s televizije, saj je nastopala več kot trideset let. Sedaj je mentorica za osebni razvoj in svoje bogato znanje z navdušenjem deli z drugimi. Je certificirana trenerka Principov uspeha po svetovno znanem Jacku Canfieldu (Certified trainer of Success Principles), RTT praktik po metodi Marise Peer (hipno-transformativna izkušnja), DreamBuilder coach-inja, družinska in transformativna mediatorka, komunikacijska trenerka, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK® ter Persolog® RESILIENSE. Leta 2020 je bila z veliko večino izglasovana za najboljšo predavateljico leta. Je avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.
Število mest je omejeno, zato so prijave na delavnico obvezne. Če ste zainteresirani za udeležbo, vas prosimo, da do nedelje, 12. 2. 2023, do 9. ure potrdite vašo udeležbo na e-naslov: ivana.pecovnik@ric-sb.si.
Delavnica je namenjena predvsem turističnim ponudnikom, predstavnikom lokalnih skupnosti in drugim turističnim deležnikom z območja Podravja, Slovenskih goric in Prlekije, vabljeni pa so tudi drugi zainteresirani deležniki.
Veselimo se srečanja z vami!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed