VABILO K PREDLOŽITVI PROJEKTNIH PREDLOGOV ZA PRIPRAVO STRATEGIJE LOKALNEGA RAZVOJA (SLR) LAS MED POHORJEM IN BOČEM ZA PROGRAMSKO OBDOBJE 2021–2027

LAS Med Pohorjem in Bočem vabi vse zainteresirane (fizične osebe, kmete, društva, podjetnike, javne zavode…) na območju občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica, ki bi želeli sodelovati pri oblikovanju skupnega lokalnega razvoja, k predložitvi projektnih predlogov za pripravo SLR LAS Med Pohorjem in Bočem za programsko obdobje 2021-2027.

Tudi v programskem obdobju 2021-2027 se bo na ravni Slovenije izvajal pristop CLLD (Lokalni razvoj, ki ga vodi skupnost), katerega najpomembnejši princip je pristop “od spodaj navzgor”, ki omogoča lokalnemu prebivalstvu, da se vključi v oblikovanje prioritet in razvojnih usmeritev lokalnega območja.

Podlaga za delovanje LAS Med Pohorjem in Bočem v novi finančni perspektivi bo kvalitetno pripravljena SLR, ki jo lahko sooblikujete tudi vi, in sicer tako, da nam pošljete vaše pobude v obliki projektnih predlogov.

Projektne predloge nam pošljite na elektronski naslov las@ric-sb.si na izpolnjenem obrazcu, ki je dosegljiv TUKAJ, najkasneje do 10. 6. 2023.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na številki 02 620 22 70.

Opomba: Posredovanje projektnih idej ne pomeni kandidiranje na razpis in tudi ne dejanske dodelitve finančnih sredstev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed