Usposabljanje in delavnice za turistične ponudnike

LAS Dobro za nas v sodelovanju s petimi partnerji sodeluje pri projektu Incoming agencija, katerega namen je ustanovitev sprejemne turistične agencije Sončni vzhod. Projekt je nastal v želji po boljši turistični prepoznavnosti območja in potrebi po trženju turističnih storitev. K sodelovanju vabimo vse, ki želijo podeliti in razkazati našo preprosto čudovito deželo tako domačim, kot tudi tujim gostom, vodnike odprtega duha, velikega nasmeha in širokega srca. Če se najdete v opisu in si želite sodelovanja z nami, vam v sklopu projekta incoming agencije nudimo usposabljanje za turistične vodnike za omenjeno območje. Program izobraževanja je pripravila Sonja Breznik, mag. turizma, ki ima v turizmu dolgoletne izkušnje.

Usposabljanje se bo pričelo 23. 1. 2022 in bo potekalo preko spleta (6 srečanj, po dve triurni srečanji na teden). Vse informacije o usposabljanju najdete v priloženem vabilu.

Ob koncu usposabljanja bo za slušatelje na voljo tudi praktična izkušnja, kjer bodo na enodnevni strokovni ekskurziji po vseh partnerskih območjih lahko prikazali pridobljeno znanje.

Za vse informacije in prijave nas lahko kontaktirate po mailu ali na telefonsko številko 041 735 588.

Prijave zbiramo do petka, 20. 1. 2023 (število mest je omejeno).

Podrobnejše vabilo najdete tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed