Ureditev stopnišča in dvorišča Kmetijske zadruge

Ureditev stopnišča in dvorišča pri upravni stavbi Kmetijske zadruge Slovenska Bistrica, z.o.o., Kmetijska zadruga Slovenska Bistrica, z.o.o.
Kmetijska zadruga Slovenska Bistrica z.o.o., ima svojo upravno stavbo locirano v starem mestnem jedru. Sama stavba je bila zgrajena v času, ko je mesto Slovenska Bistrica dobivalo svojo prvinsko podobo in tudi sama stavba do danes ta videz v celoti ohranja. Žal se je v obdobju socializma stavbi prizidalo stopnišče, postavil oporni zid in prehodno stopnišče s parkirišča na cesto, ki v nobenem oziru v to okolje ne spada in na nek način kvari podobo stavbe in okolico bližnje cerkve.

Po projektni zasnovi se je v eni potezi združila potrebna logistika za kvalitetnejšo izrabo prostora za samo poslovanje gospodarskega subjekta t.j. zadruge, z odpravo zgodovinske nekonsistentnosti obstoječega objekta v prostoru kjer se nahaja.

Okoljska ureditev Kmetijske zadruge v Slovenski Bistrici pripomore k lažji dostopnosti do bližnje cerkve, enote vrtca ter k upravni stavbi Kmetijske zadruge, tako za invalide kakor tudi za avtomobile, saj se je uredilo večje parkirišče.

Vrednost projekta: 74.569,58 €, od tega 32.230,07 € LEADER sredstev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed