Priprava sprememb Strategije lokalnega razvoja LAS Dobro za nas

Obveščamo vas, da LAS Dobro za nas, v skladu z 18. členom Uredbe o izvajanju lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost v programskem obdobju 2014-2020, pripravlja prvo spremembo Strategije lokalnega razvoja (v nadaljevanju SLR).

Vse zainteresirane zato pozivamo, da podajo svoje pisne predloge za spremembo SLR, in sicer v priloženo tabelo “Preglednica sprememb SLR”.

Predlagane spremembe SLR morajo izhajati iz SWOT analize oziroma spremenjenih okoliščin na območju LAS in spremenjenih potreb lokalnega okolja.

Vse spremembe SLR morajo biti na kratko opisane in utemeljene. Utemeljen mora biti tudi vpliv sprememb na doseganje ciljev, zastavljenih v SLR.

Sprememba SLR ne sme posegati v vsebine, ki so bile predmet točkovanja SLR na podlagi meril, ki so določena v Prilogi 3 Uredbe CLLD.

Predloge sprememb z utemeljitvami lahko pošljete po elektronski pošti na naslov: las@ric-sb.si, ali na naslov: LAS Dobro za nas, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Rok za predložitev predlogov sprememb je 10. 9. 2019.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 620 22 70.

Tabela: Preglednica sprememb SLR

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed