Povabilo k včlanitvi v LAS Med Pohorjem in Bočem

Lokalna akcijska skupina Dobro za nas počasi zaključuje s svojim delovanjem v programskem obdobju 2014–2020. Za programsko obdobje 2021–2027 se je zato vzpostavila nova lokalna akcijska skupina “Med Pohorjem in Bočem”, ki bo delovala na območju občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica.

Iz tega razloga vabimo zainteresirano javnost z območja občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica, da se včlani v novo javno-zasebno partnerstvo.

Članstvo v LAS je prostovoljno in odprtega tipa (včlaniti se je možno skozi celotno programsko obdobje 2021–2027), dostopno vsem pod enakimi pogoji.

K sodelovanju vabimo predstavnike:

  • javnega sektorja (občine, javni zavodi …);
  • ekonomskega sektorja (podjetja, s.p.-ji, nosilci dopolnilnih dejavnosti na kmetijah, zadruge …);
  • zasebnega sektorja (posamezne fizične osebe, društva, zasebni zavodi, fundacije …).

Vključitev v lokalno akcijsko skupino predstavlja nadaljevanje odgovornega in aktivnega delovanja v prid celostnemu in trajnostnemu razvoju območja občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica, ki bo v prihodnje delovala na območju LAS Med Pohorjem in Bočem.

Vabimo vas, da izkažete svoj interes s podpisom priložene pristopne izjave za včlanitev v LAS Med Pohorjem in Bočem. Prosimo, da podpisano izjavo prinesite osebno ali jo pošljite na naslov RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Priloga: Pristopna izjava za včlanitev v LAS Dobro za nas

Dodatne informacije: Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, 02 620 22 70, las@ric-sb.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed