OBVESTILO! Sprememba 3. javnega poziva za izbor operacij sofinanciranih iz Evropskega sklada za regionalni razvoj – PODALJŠANJE ROKA!

Glede na trenutne razmere in sprejete ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa je Upravni odbor LAS Dobro za nas sprejel sklep o podaljšanju roka za oddajo predlogov operacij na 3. javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja LAS Dobro za nas, ki se bodo financirale iz sredstev Evropskega  sklada za regionalni razvoj, in sicer se rok za vložitev predlogov operacij za sofinanciranje podaljša do petka, 02. 04. 2021. V javnem pozivu in razpisni dokumentaciji se besedilo v vseh točkah, ki vsebujejo rok oddaje vloge nadomesti z novim datumom. Prav tako se premakne rok za zadnja vprašanja, in sicer se rok za zadnja vprašanja premakne na torek, 30. 03. 2021.

Spremembe so objavljene na spletni povezavi: https://www.lasmedpohorjeminbocem.si/javni-poziv-za-izbor-operacij-za-uresnicevanje-ciljev-strategije-lokalnega-razvoja-las-dobro-za-nas-obcin-makole-poljcane-race-fram-in-slovenska-bistrica-v-obdobju-2021-2023-sofinancira/

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed