Dodatna sredstva ESRR za izvedbo Strategije lokalnega razvoja LAS Dobro za nas

Obveščamo vas, da smo s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo prejeli obvestilo o razdelitvi ostanka sredstev ESRR iz mehanizma CLLD.

LAS Dobro za nas je tako prejel 125.192,90 EUR dodatnih sredstev. Sredstva so namenjena za podukrep “Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost”, za sofinanciranje operacij v letih 2022 in 2023.

V skladu s pravili izvajanja pristopa CLLD mora LAS pristopiti k izdelavi sprememb lokalne razvojne strategije. Sredstva morajo biti razporejena znotraj že obstoječih ukrepov strategije. Vse spremembe morajo biti pred končno potrditvijo s strani Koordinacijskega odbora CLLD, potrjene s strani UO LAS Dobro za nas. Sprememba strategije mora biti na naslov koordinacijskega odbora poslana najkasneje do 31. 3. 2021.

Iz tega razloga bomo v začetku leta 2021 pričeli s pripravo 2. spremembe Strategije lokalnega razvoja LAS Dobro za nas. K podajanju predlogov za razporejanje dodatnih sredstev bomo pozvali tudi vas, zato spremljajte našo spletno stran!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed